Vorige | Volgende

Heuvelkamp 0 ong BENEDEN-LEEUWEN

Koopsom € 199.500 v.o.n.

Neem contact met ons op

0487-518930

makelaars@delorijn.nl

Omschrijving

BOUWKAVEL VOOR 1 VRIJSTAANDE WONING. Op de hoek van de Van Heemstraweg en Zijveld, midden in het groen maar toch vlakbij het centrum, is een bouwkavel beschikbaar op kleinschalig plan met de naam Heuvelkamp. De grond waarop dit stijlvolle groene wijkje komt is vroeger lange tijd in bezit geweest van de familie De Heuvel. In die tijd werden landbouwkavels "kampen" genoemd. Gezien deze historie is...

Kenmerken

Soort woning
Bouwkavel
Bouwtype
Nieuwbouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
2018
Ligging
Vrij uitzicht

Omschrijving

BOUWKAVEL VOOR 1 VRIJSTAANDE WONING.

Op de hoek van de Van Heemstraweg en Zijveld, midden in het groen maar toch vlakbij het centrum, is een bouwkavel beschikbaar op kleinschalig plan met de naam Heuvelkamp.

De grond waarop dit stijlvolle groene wijkje komt is vroeger lange tijd in bezit geweest van de familie De Heuvel. In die tijd werden landbouwkavels "kampen" genoemd. Gezien deze historie is ervoor gekozen om het kleine straatje de naam Heuvelkamp te geven.
De woningen in dit plan, bestaande uit één vrijstaande en vier 2-onder-1 kap woningen, zijn geschikt voor een hele brede doelgroep, jong en oud, met of zonder opgroeiende kinderen.

Over Beneden Leeuwen:
Beneden Leeuwen, dat zo'n 6000 inwoners telt, vult als hoofdkern van de gemeente West Maas en Waal een centrale rol. Als inwoner vindt u er alles wat u nodig heeft. Van kinderopvang, basisscholen en voortgezet onderwijs, tot een uitgebreid winkelbestand, een rijk verenigingsleven en uiteenlopende instellingen op het gebied van welzijn, gezondheid en cultuur. Beneden Leeuwen heeft prima verbindingen. Met de auto staat u in zo'n 20 minuten in Tiel en in 20 minuten bent u in het bruisende Nijmegen.

Het mooie Maas en Waal:
Het land van Maas en Waal is een prachtig gebied. De grote rivieren, de weidse natuur en de lange historie, die zelf teruggaat tot de Romeinse tijd. In alle seizoenen is het heerlijk om er te wandelen of te fietsen. Even de dijk op, of de polder in. Lekker struinen door de uiterwaarden, of even een rondje maken door een va de gezellige dorpen. Som is het alsof de tijd er heeft stilgestaan, terwijl de regio alles biedt wat we tegenwoordig verlangen. Levendige dorpen, voorzieningen, steden… Alles is binnen handbereik.


Wilt u meer informatie over deze bouwkavel neem dan contact op met één van de makelaars, zij willen u graag overtuigen dat hier in dit nieuwe wijkje wonen écht genieten wordt.
De Lorijn Makelaars (0487-518930) of Van Erp Makelaardij(0487-517777).

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bouwkavel
Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2018
Dakmateriaal
pannen
Keurmerken
GIW Waarborgcertificaat

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
412 m²

Indeling

Voorzieningen
mechanische ventilatie

Energie

Isolatie
dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas
Soort verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel

Kadastrale gegevens

Gemeente
Wamel
Sectie
G
Perceel
00
Oppervlakte
412 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Vrij uitzicht

Foto's

Kaart Heuvelkamp 0 ong BENEDEN-LEEUWEN

naar Heuvelkamp 0 ong BENEDEN-LEEUWEN
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand