Vorige | Volgende

Smidstraat 1 a DEEST

Vraagprijs € 525.000 k.k.

Neem contact met ons op

0487-518930

makelaars@delorijn.nl

Omschrijving

SMIDSTRAAT 1A, 1 EN 3 TE DEEST Wonen aan de rand van het dorp op een rustige locatie waar wonen, werk en natuur samen komen. Een uniek object! Bent u op zoek naar een kantoor met bedrijfsruimte in combinatie met dubbele woonruimte? En wilt u niet zitten op een bedrijventerrein maar in een prachtige omgeving nabij rivierdijk en schitterende uiterwaarden aan de rand van het dorp nabij...

Kenmerken

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte met woonhuis
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Opp kantoorruimte
35 m²
Opp bedrijfshal
271 m²
Opp terrein
970 m²

Omschrijving

SMIDSTRAAT 1A, 1 EN 3 TE DEEST

Wonen aan de rand van het dorp op een rustige locatie waar wonen, werk en natuur samen komen.

Een uniek object!
Bent u op zoek naar een kantoor met bedrijfsruimte in combinatie met dubbele woonruimte? En wilt u niet zitten op een bedrijventerrein maar in een prachtige omgeving nabij rivierdijk en schitterende uiterwaarden aan de rand van het dorp nabij ontsluitingswegen en alle gewenste voorzieningen? Kom dan snel kijken naar deze locatie in Deest aan de Smidstraat 1, 1A en 3.


Smidstraat 1A te Deest
Betreft het bedrijfsgedeelte dat bestemd is tot de doeleinden voor handel en bedrijf voor bedrijven zoals gemeld in de categorieën 1 en 2 van de basiszoneringslijst.

De bedrijfsruimte met een brutovloeroppervlak van ± 271 m² op de begane grond bestaande uit een entree met toilet en kantoorruimte groot ± 35 m², een hal van ±139 m² met doorloop naar een kantine van ± 10 m². De 2e hal is ± 87 m² groot en heeft een verdieping van ± 42 m².

Algemeen:
-Totale inhoud circa 1.000 m³.
- Perceelsoppervlak 970 m²

Het grotendeels verharde buitenterrein biedt plaats voor 18 auto's. Achter de 2e hal bevindt zich een bergruimte groot ± 20 m² welke als laatst in gebruik geweest als paardenstalling.


Smidstraat 1 te Deest
Betreft een 2e dienstwoning in een voormalige smederij. Deze woning heeft alle woonvoorzieningen op de begane grond en is als volgt ingedeeld:
Hal met meterkast, toilet, woonkamer met open keuken (modern hoekopgesteld keukenblok incl. apparaten), ouderslaapkamer met toegang tot badkamer, achterportaal met trap naar riante bergzolder.

Algemeen:
- bouwjaar 1997;
- inhoud ± 390 m³;
- woonoppervlakte ± 112 m²;
- perceelsoppervlakte 205 m².


Smidstraat 3 te Deest
Betreft een nostalgische in 1947 herbouwde woning met modern wooncomfort. Deze woning ligt op een besloten kavel met een oppervlak van 540 m² en een mooi besloten tuin inclusief prachtig tuinprieel.

De indeling van de woning is als volgt:
Begane grond: een centrale hal met mooie trappartij met tussenborders, toiletruimte en toegang tot een kantoor-/ slaapkamer, royale L-vormige living op het zuidwesten met tuindeuren, open keuken met modern hoekopgesteld keukenblok, bijkeuken.
Eerste verdieping: overloop, badkamer en 4 slaapkamers.

Algemeen:
- bouwjaar 1947;
- inhoud ± 475 m³ incl. kelder;
- woonoppervlakte ± 141 m²;
- perceelsoppervlakte 540 m².Het object is gelegen in een mooie, kindvriendelijke omgeving op korte afstand van de dijk waar het een mooi uitzicht heeft op de uiterwaarden. De uiterwaarden worden momenteel aangepast zodat daar straks alle ruimte is voor natuur waarin fietsers en wandelaars in alle rust kunnen genieten. Deest is een dorp met een rijk verenigingsleven, een sterk "wij-gevoel". Een industriedorp met een voor Maas en Waal heel eigen karakter. Een dorp te midden van het water: Ganzenkuil, Geertjeshof en de Uivermeertjes. Een dorp met een traditionele feestweek, een toeristische markt en het popspektakel Zeeltje.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte met woonhuis
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
35 m²
Opp bedrijfshal
271 m²
Opp terrein
970 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Afferden
Sectie
E
Perceel
643
Oppervlakte
970 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Afferden
Sectie
E
Perceel
517
Oppervlakte
540 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Afferden
Sectie
E
Perceel
642
Oppervlakte
205 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's

Zie ook: Plattegronden

Plattegronden