Stap 7 - Onderhandelingen

Stap 7 - Onderhandelingen
Stap 7 - Onderhandelingen

Gedurende het verkoopproces krijgt u te maken met biedingen van potentiële kopers. Wanneer er een bod wordt uitgebracht, zal De Lorijn Makelaars dit met u bespreken en u adviseren over de vervolgstappen. Wij zullen u bijvoorbeeld adviseren over het te voeren onderhandelingsbeleid, waarbij wij er rekening mee houden dat iedere koper om een andere benadering vraagt.

U houdt de regie in handen

Onze ervaren makelaars zullen er alles aan doen om uw woning zo gunstig mogelijk te verkopen. Vanzelfsprekend houdt u de regie over het onderhandelingsproces in handen. Immers, ú beslist uiteindelijk voor welke prijs u uw woning verkoopt.

Niet alleen de prijs is belangrijk

Onderhandelen gaat over meer zaken dan alleen de prijs. Het gaat bijvoorbeeld ook over de ontbindende voorwaarden; het niet rond krijgen van de financiering, een negatieve uitkomst van een bouwkundig advies etc. En wat gebeurt er met de roerende zaken zoals gordijnen of zonwering? Misschien wil de koper deze wel overnemen? Indien mogelijk doen wij een toetsing van de financiële mogelijkheden van de koper.

<< Terug naar alle stappen

< Vorige stap | Volgende stap >