De Lorijn Makelaars

De Lorijn Makelaars is gespecialiseerd in de particuliere woningmarkt in Druten en West Maas en Waal. Wij bestaan ruim 80 jaar en zijn inmiddels uitgegroeid tot het grootste makelaarskantoor in de regio. In ons pand in Druten werken meerdere makelaars en hierdoor kunnen wij kwaliteit bieden. Of het nu een intake, bezichtiging of onderhandeling is, wij hebben de capaciteit om in elke fase van het verkoop- of aankoopproces een makelaar in te zetten. Wel zo prettig en professioneel. 

Uw woning binnen 4 maanden verkocht

Ons streven is om uw woning binnen 4 maanden te verkopen. De kans dat dit gaat lukken is zeer aannemelijk, mits u ons negen-stappenplan volgt.

Bekijk hier de woningen die wij onlangs verkocht hebben.

Wat kunt u van De Lorijn Makelaars verwachten?

Bij De Lorijn Makelaars is de verkoop van uw woning in goede handen. Wij zijn NVM-makelaar en hebben jarenlange ervaring en kennis van de regionale woningmarkt. Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel en dit vertaalt zich in relatief hoge klanttevredenheidsscores.

Verder kunt u het volgende van ons verwachten:

 

Wilt u meer weten over de dienstverlening van De Lorijn Makelaars? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie.