Vorige | Volgende
Verkocht

Rooijsestraat 14a DREUMEL, Maas en Waal

Deze woning is verkocht

Neem contact met ons op

(+31) 487 51 89 30

makelaars@delorijn.nl

Omschrijving

Bouwkavel van 867 m² groot voor de bouw van een vrijstaande woning! Algemene omschrijving Aan de Rooijsestraat 14a ligt een ruime bouwkavel geschikt voor de bouw van een vrijstaande woning met garage. De grond is in overleg direct beschikbaar, heeft een oppervlakte van 867 m² en krijgt een eigen uitrit naar de Rooijsestraat. Aan de achterzijde van de kavel bevindt zich een boomkwekerij. De...

Kenmerken

Soort woning
Bouwgrond
Bouwtype
N.v.t.
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Omschrijving

Bouwkavel van 867 m² groot voor de bouw van een vrijstaande woning!

Algemene omschrijving
Aan de Rooijsestraat 14a ligt een ruime bouwkavel geschikt voor de bouw van een vrijstaande woning met garage. De grond is in overleg direct beschikbaar, heeft een oppervlakte van 867 m² en krijgt een eigen uitrit naar de Rooijsestraat. Aan de achterzijde van de kavel bevindt zich een boomkwekerij. De bestaande schuur is aangesloten op alle nutsvoorzieningen en kan prima worden aangepast als tijdelijke woon- of bergruimte. De schuur beschikt over een kantoor, voormalige garage, werkplaats, toilet en centrale verwarming.

Bestemming en bouwmaten
Op de kavel mag een vrijstaande woning worden gerealiseerd met - ter vervanging van de huidige schuur - een ruim bijgebouw c.q. een garage. De bouwkavel heeft een frontbreedte van ongeveer 22 meter en een diepte van ruim 35 meter. De inrit voor het perceel is gepland aan de westzijde.

Bij de bouw van een vrijstaande woning geldt dat aan weerszijden van de grens 3 meter moet worden vrijgehouden. Het hoofdgebouw heeft daarom een maximale breedte van 12 meter en een diepte van 15 meter. Het huidige bijgebouw/de schuur is groot circa 8 bij 12 meter.

De kavel heeft een geldende "woonbestemming" en is opgenomen in het bestemmingsplan "Dorpen". Het bestemmingsplan is onherroepelijk sinds november 2014. Ter indicatie het bestemmingsplan geeft als bouwmaten een goothoogte van 7 meter en een maximale hoogte (nok) van 9 meter. Bouwvlak voor de vrijstaande woning is ruim 210 m². Voor aanvullende bestemmingsplaninformatie kunt u ook bellen met de afdeling Ruimte van de gemeente West Maas en Waal (tel. 14 0487).

Ontsluiting en wegverbindingen
Dreumel heeft ongeveer 3.400 inwoners en is centraal gelegen in het rustige Land van Maas en Waal. Het dorp heeft een basisschool, een supermarkt, diverse winkels, een zwembad, sportverenigingen en veel andere voorzieningen. Dreumel is via de provinciale weg N322 goed bereikbaar vanaf de rijkswegen A2, A15 en A50. Vanuit Dreumel bent u met de auto binnen twintig minuten in Tiel of Zaltbommel.

Koopsommen/beschrijvingskosten
De kavel is groot circa 867 m² en de koopsom bedraagt € 225.000,-- kosten koper
Overdrachtsbelasting, notaris- en beschrijvingskosten zijn voor de koper.

Overige gegevens
- Voor de bouw van een woning bent u niet gebonden aan een architect of aannemer. De uitstraling en indeling van de woning en welke aannemer bepaalt u zelf.
- De omgevingsvergunning voor de bouw van uw nieuwe woning vraagt u aan bij de Omgevingsdienst Rivierenland in Tiel.
- Nutsvoorzieningen en riolering zijn aanwezig in de schuur. De schuur is opgetrokken in steen, heeft een betonvloer en asbesthoudende dakplaten. Nutsvoorziening, toilet en gasgestookte CV-verwarming aanwezig. Garagedeur komt te vervallen.
- In het perceel is een nog voormalige ondergrondse tank aanwezig (wel gesaneerd).
- Een nieuwe eigen inrit zal afhankelijk van het definitieve bouwplan door koper worden gemaakt. De kosten hiervan zijn niet begrepen in de koopsom. Uitritvergunning tegelijkertijd met bouwplan aan te vragen bij de omgevingsdienst/gemeente.
- Aanvaarding van de kavel geschiedt in overleg. De kavel is direct beschikbaar, maar behandeling van de omgevingsvergunning vergt wel enkele maanden.
- De koopovereenkomst wordt opgesteld door verkoper.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
N.v.t.

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
867 m²

Indeling

Aantal badkamers
1

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Dreumel
Sectie
I
Perceel
266
Oppervlakte
867 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's

Kaart Rooijsestraat 14a DREUMEL, Maas en Waal

naar Rooijsestraat 14a DREUMEL, Maas en Waal
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand