U wilt een woning verkopen

Als u uw woning wilt verkopen, zullen er wellicht verschillende vragen in u opkomen. Wat is mijn woning waard? Wat is een juiste vraagprijs? Met welke zaken moet ik rekening houden? En schakel ik wel of geen makelaar in? Als verkoper zult u in elk geval twee dingen wensen: een vlotte verkoop en een maximale opbrengst.

Een makelaar inschakelen voor de verkoop van uw woning

Een woning verkopen is een van de grootste financiële transacties in uw leven. Het inschakelen van een deskundige op dit gebied, een makelaar, is hierbij aan te raden. Een makelaar is gespecialiseerd in woningverkoop en zal u advies geven en behoeden voor (kostbare) fouten tijdens het verkoopproces. Dit kan u uiteindelijk veel geld besparen.

Welke makelaar kies ik?

De keuze voor een makelaar die bij u past, wordt in onze ogen niet alleen bepaald op basis van rationele aspecten. Het heeft ook te maken met gevoel. Daarom starten we bij De Lorijn Makelaars altijd met een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. Bij een eventueel vervolg, zullen wij op basis van uw wensen een persoonlijk advies geven en wordt u begeleid in alle stappen van het verkoopproces

Heeft u plannen om uw woning te verkopen en wilt u vrijblijvend een afspraak met ons maken? Vul dan onderstaand contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Bellen kan uiteraard ook op nummer 0487 518930. 

Ga naar contactformulier >>