Stap 6 - Voortgang en evaluatie

De Lorijn Makelaars zal u frequent op de hoogte houden van de ondernomen verkoopactiviteiten en van de belangstelling van potentiële kopers voor uw woning.

Een transparante communicatie staat bij ons voorop en zorgt ervoor dat, samen met onze volledige service, uw opdracht aan De Lorijn Makelaars leidt tot het gewenste doel: verkoop van uw woning binnen vier maanden!

Statistieken Funda

Als uw woning op Funda staat, krijgt u van Funda wekelijks een overzicht van de statistieken. Hierin ziet u bijvoorbeeld het aantal clicks op uw advertentie.

Klantendossier

U krijgt een logincode voor ons digitale klantendossier. In dit klantendossier vindt u alle informatie over uw woning. Zo ziet u bijvoorbeeld hoe vaak uw woning bekeken is op onze website, reacties op uw woning, data van bezichtigingen met bijbehorende rapportage, een kostenoverzicht en meer. U kunt dit dossier 24 uur per dag, 7 dagen per week inzien.

Periodieke evaluatiegesprekken

Het is van belang om voortdurend een vinger aan de pols te houden. Daarom vinden er periodieke evaluatiegesprekken plaats. We bespreken dan bijvoorbeeld de prijsontwikkelingen binnen de markt, de actualiteit van de foto’s, de marketingactiviteiten en de concurrentiepositie van uw woning ten opzichte van andere te koop staande woningen.

<< Terug naar alle stappen

< Vorige stap | Volgende stap >